عمرو اديب: ما بترحموش الناس ليه

  • Jan 3, 2021 - 11:10 pm

رد الاعلامي عمرو اديب على من يطلق الشائعات يوميا بحق الفنانة الكبيرة نجاة الصغيرة وقال:”ما بترحموش الناس ليه، انت مالك ومال نجاة الصغيرة، الست عايشة حياة معززة مكرمة ومش محتاجة حد ولا حاجة، وتطلع عنها شائعات، انتو بتتكلموا عن قيمة كبيرة”.
وتابع أديب خلال تقديمه برنامج “الحكاية”، على قناة “MBC مصر” قائلاً :”الست منزعجة جدا، دى قاعدة على هرم من الإنجازات من الغناء والتمثيل والألحان الجميلة، سيبوا الناس في حالها، الناس دى موجودين للتكريم والاستمتاع وأنك دائما تسمعهم كلمة طيبة وترسل رسالة تقول لها شكرا ووحشتينا، وهى بتوصلكم رسالة أنكم لما تقروا عنى حاجة لا تصدقوها وأنا الحمد لله جيدة ولا أريد شيء من أي حد”.
ووجه أديب رسالة لنجاة الصغيرة، فقال :”أنا بقول لنجاة إحنا سعداء بوجودك في حياتنا وبما قدمتيه ونحن في حالة تقدير مستمر لمسيرتك الفنية”